August 2012

The Real Michael&Christine

31. august 2012 at 12:57 | bones-czech.blog.cz |  the kids
Od sedmé série nám do Bones přibyla seriálově dvě miminka, Michael Staccato Vincent Hodgins a Christine Angela Booth. A každé z nich je hráno dvojčaty. Už jednou jsem tu psala podobný článek, ve kterém jsem však použila fotky ze seriálu. Christine navíc tehdy hrálo jiné miminko, než její starší verzi.

Michaela hrají Noah a Jared Botwin-Lazarow.


Michaela Conlin » Miscellaneous

31. august 2012 at 12:39 | bones-czech.blog.cz |  candids Michaela

image host image host image host image host image host

TV Guide 3x05 BTS

31. august 2012 at 12:38 | bones-czech.blog.cz |  magazines

O Magazine - Emily Deschanel

31. august 2012 at 12:38 | bones-czech.blog.cz |  magazines

[Twitter] On The Set

30. august 2012 at 8:32 | bones-czech.blog.cz |  Social media - season 8
A tady další nashromážděné fotografie z Twitteru od tvůrců a Davida. Všimněte si, že na většině fotkách je nějaké zvíře, jistě natáčeli epizodu o ilegálním obchodování se zvířaty. A nakonec tu máme sexy fotku Davida Boreanaze. Ten ještě včera napsal "I want to Tango" a jelikož nám na Comic Conu prozradili, že se letos dočkáme další epizody, kde budou BB řešit případ v přestrojení a tentokrát se bude jednat o tanec, je možné, že už natáčejí právě tento díl.


A1ala_Jd_CQAAD_Dr A1b7_Tzw_CYAIOkd_M A1_Wto_Bq_CQAASGq tumblr_m9fig6_KAYn1r5lehjo1_500

Baby Michaela&Mom

30. august 2012 at 8:26 | bones-czech.blog.cz |  candids Michaela
Michaela se s námi na twitteru podělila o fotografií z dětství, kde ji v náručí drží její maminka Denise.


Bones Season 8 Promo #2

29. august 2012 at 8:02 | bones-czech.blog.cz |  promos
Máme tu nové promo s písní Hold On od Sad Robot, pár scén se opakuje z prvního, ale jinak je tohle mnohem obsáhlejší a je tam i Christine.


Bones opening credits 2012

28. august 2012 at 21:47 | bones-czech.blog.cz |  extra promo
Do úvodních titulků osmé série přibude kromě nových scén i upravená verze originální znělky od Crystal Method. Musím říct, že tohle jsem opravdu nečekala. Jistě si na to zvyknu, ale popravdě se mi původní verze líbila víc, tahle je taková příliš počítačová.


David Boreanaz » Filmografie

28. august 2012 at 15:19 | bones-czech.blog.cz
FILMY
2012 Officer Down
2009 Mighty Macs, The
2008 Liga spravedlivých: Nová hranice
2007 Duch spisovatele
2006 Mr. Fix It
2005 Ach ty holky!
2005 Vrána 4: Pekelný kněz
2005 Zdánlivě snadné
2002 Chodím s Lucy
2001 Valentine
1996 Macabre Pair of Shorts
1993 Karate tiger 6: Nejlepší z nejlepších 2
1993 Osudný svah v Aspenu

SERIÁLY
2013 Full Circle
2005-přítomnost Sběratelé kostí
2005 Punk'd
2000 Baby Blues
1999-2004 Angel
2010 Griffinovi
1997-2003 Buffy, přemožitelka upírů
1993 Ženatý se závazky

TJ Thyne » Filmografie

28. august 2012 at 13:19 | bones-czech.blog.cz
FILMY
2011 Pardon, The
2011 Stop
2011 Shuffle
2008 Ball Don't Lie
2008 Hloubka duše
2008 Phone Book, The
2007 Úsměvem ke štěstí
2005 Hra na svádění
2004 Nikdy to nevzdávej!
2004 Rent-a-Person
2003 Exposed
2003 Lepší pozdě nežli později
2003 Timecop 2
2001 Kdo hulí, ten umí
2001 Před svatbou ne!
2001 Přízračný svět
2000 Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
2000 Erin Brockovich
2000 Grinch
2000 Kdo seje zlo
2000 Kritický bod
2000 Love Her Madly
2000 Po čem ženy touží
2000 Ztráty a nálezy
1999 Ed TV
1999 Scriptfellas
1999 Kilroy
1999 Spiknutí proti Darwinovi

SERIÁLY
2005-přítomnost Sběratelé kostí
2012 The Finder
2005 24 hodin
2005 O.C.
2002 My Wife and Kids
2005 Kriminálka New York
2004 Kauzy z Bostonu
2004 Čarodějky
2004 Beze stopy
2004 Jack & Bobby
2004 Plastická chirurgie s. r. o.
2004 Odložené případy
2004 Námořní vyšetřovací služba
2004 Kriminálka Las Vegas
2004 Huff
2003 Angel
2003 Good Morning, Miami
2003 S dětmi na krku
2002 Fastlane
2002 MDs
2002 That '80s Show
1998-2002 Dharma & Greg
2001 Tick, The
2000 Titus
2000 Walker, Texas Ranger
2000 Parkers, The
2000 Then Came You
2000 Předčasné vydání
2000 Třeba mě sežer
1999 Příšerná kocovina
1999 Však ty víš
1999 Jesse
1999 Dobro proti zlu
1998 Wayans Bros., The
1998 Přátelé
1998 Správná pětka
1998 Kutil Tim